D'Arif

#wemakejournal

Hulala Shop review

Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia .


Segala puji bagi Allah
 yang memberi rezeki kepada semua makhluknya.  Kami berlindung , memohon pertolongan dan segalanya hanyalah kepada  Allah

Bismillah 


Hulala Shop 

COMPANY OVERVIEW
"Hulala Shop dijenamakan oleh Tera Trade sebagai kedai gadget online. Mula beroperasi sejak 1 Januari 2012 dan kini Hulala Shop menjadi salah satu kedai online Terbesar di Malaysia yang menggunakan platform Facebook."

Hulala Shop ni apa ? Haa Hulala Shop ni menjual pelbagai jenis  gadget secara online yang terbesar di Malaysia seperti :


Pelbagai barangan elektronik dijual dengan harga borong dan murah . Jika anda ingin membeli akseseri tetapi malas nak ke kedai or tidak ada masa untuk keluar membelinya , anda boleh cari barang anda di page nya yang terdapat banyak pilihan . Just contact Basyeer Hulala , pilih barang , bayar , bagi detail  shipping dan tunggu sahaja barang anda sampai ke rumah anda 

Easy step
Choose > Contact > Pay > Give detail > Wait your item infront of your door step 

Siapa Founder Hulala Shop ?


Okay kacak kan ? Muka bersih , banyak berwudhu' la ni haha . Ini lah dia founder Hulala Shop , Muhammad Basyeer . Facebook nya Basyeer Hulala yang dikenali sebagai 'Basyeer' . Berasal dari Kedah dan menetap di Selangor . Sangat lah peramah , mesra pelanggan dan seorang yang gigih dalam apa jua kerja yang dibuatnya .

What make me intrested with his products ?

Sistem yang teratur, mudah dan cepat 

Gambar yang HD dapat menarik minat saya melihat gambar dengan lebih jelas

Not 'Save,copy,paste' store . Semua gambar produk diambil dengan shot yang baik dan cantik . Tidak ambil banyak gmbar produk dari Google . So dengan tu kita boleh tengok actual gambar dan kita boleh tahu barang memang ready stok 

Ada giveaway untuk sesiapa yang join dan menjadi yg bertuah :)

Hadiahnya pun best-best belaka . Rugi tak join . 



Usahawan muda . Basyeer pernah masuk dalam surat khabar ketika dahulu .  Usahawan internet yang berjaya . Semakin lama semakin maju sehingga mempekenalkan sistem dropship agent .

FAKTA NOMBOR
RM300 sehari pendapatan Basyeer 

Untuk mereka yang ingin menambah pendapatan sampingan , boleh menjadi agent kepada Hulala Shop . Commision yang lumaian . Boleh contact Basyeer atau ke sini untuk maklumat lanjut >SINI<

Gelagat ketika berkerja . Packing semua barang dengan kemas .



Trade and buy .
Saya pernah berjumpa Encik Basyeer di LRT Sri Rampai kalau tak silap . Saya jual laptop saya dan dia membeli dengan harga yang berbeza dari kedai lain . Kalau nak jual mesti la harga tinggi dok ? haha
So far seorang yang peramah . Gembira dapat berjumpa beliau walaupun sekejap . Dia naik motor ketika itu . Hehe


Penambahbaikan
-Bagi saya Watermark untuk setiap gambar perlu dibuat untuk mengelakkan gambar dicuri mana-mana pihak untuk illegal activity (scam)
-Pelangan always right and melayan pelanggan di komen Facebook dengan lebih aktif


Untuk urusan jual beli yang cepat, boleh whatsapp terus kpd staff
Basyeer -  0194764841 
Email : hulalashop@gmail.com
CIMB 14300001346102 atas nama Tera Trade


Boleh follow Instagram beliau di @basyeerhulala .

Sekian review dari saya , Arif Jemali 

Popular Posts

The lyrics . . .

You'll never enjoy your life,

Living inside the box

You're so afraid of taking chances,

How you gonna reach the top?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

To get the latest update of me and my works :)

>> <<