D'Arif

#wemakejournal

Camping 13'

Cuti sekolah sudah bermula . Waktu seperti ini digunakan sebaik mungkin oleh sebilangan besar rakyat Malaysia untuk balik kampung , melancong , mengadakan kenduri kawin dan sebagainya . 

Saya juga tidak terkecuali .

Dekat rumah tak buat apa-apa . Tidur lama pun dah rasa boring . Bangun-bangun je tak tahu nak buat apa . So , nak gunakan cuti yang ada dengan pelbagai aktiviti :D



My first suggestion  is nak hang out dengan 1 kelas Arifreak camping ! 3 days 2 night








Bergambar sebelum beraktiviti 
From left me Arif Jemali , Alif Syauqi , Syahmie , and Nasrullah 

Alif Syauqi ambil batu for nak BBQ malam ni 

Malam ni ada hantu tak yang macam tupai ? Awkward ~



Nasrullah  susun batu-batu and barang .




mengarah LIKE A BOSS x)

Macai Pinggiran Putra HAHA Nasrullah



Dalam proses membakar arang

Speaker kecik je . Jom BBQ

Ayam selepas marinated 24 hours



_______________________________________________________________________

Okay now dah malam . Line pun ta berapa nak 3G dekat sini . Dengar MJ12 sedap ni . HAHA


We all play with this candle . Cerita-cerita seram , dan muka yang tak berapa nak menakutkan . Haha

This's me , Arif Jemali . Nak test power berapa lama tangan boleh dekat api . Haha tak boleh lawan . 5 saat je . Baru api dunia , belum api neraka lagi omg .



Dalam khemah .



Jam menunjukkan pukul 2:25AM . Kami lapar . So , nak makan marchmellow ! And sedikit sosej sehingga kenyang . Dah kenyang baru lah boleh tidur :)




Ini macai , nak test power pegang arang . Kan dah melecur xD







Popular Posts

The lyrics . . .

You'll never enjoy your life,

Living inside the box

You're so afraid of taking chances,

How you gonna reach the top?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

To get the latest update of me and my works :)

>> <<